Изберете страница

За нас

Ева Комерс ЕООД е специализирана в производството на корпоративни работни, специални и защитни облекла. Еднолично дружество с ограничена отговорност изцяло основано със собствен капитал има динамично присъствие повече от 25 години на вътрешения и европейски пазар.

Създадена през 1995 година, започва своята дейност със проектиране,производство и продажба на работни и униформенни, като куртка и панталон, манти мъжки и дамски, полугащеризони, гащеризони и шуби.

Наложила се е със своето високо качество и стил, развитието на фирмата се дължи на амбицията за постигане на съответствие между качество и конкурентна цена.

Повече от 25 години в производството на работно облекло

Изцяло затворен производствен цикъл за по-голяма гъвкавост

Съвременно оборудване гарантиращо качество на продуктите

От 2007 година Ева Комерс –изпълнява своята производсвена програма във въведената в Експлоатация нова производствена сграда за 240 работни мест със затворен цикъл на производство.Всички съоражения в сградата отговарят на Европейските стандарти за безопасни и здравословни условия на труд.
Първи етаж
Кроялен цех с ново модерно оборудване с възможност на кроене от 1000-до 1500 бр. на ден.
Втори етаж

Линия за производство на специални и защитни облекла-якета, панталони, полугащеризони, поли и др.

Трети етаж

Линия за производство на ризи, блузи.

Четвърти етаж

Отдел-проектиране и размножаване на кройки и чертежи – немска система Аssist –CAD_CAM.

Преди да бъде бродиран, дизайна трябва да се конвертира в специален формат, който компютаризираната бродировачна машина разчита. Този конвертиран файл посочва на нашата машина къде да постави бод, колко бода и какви цветове да използва докато бродира логото. Всичко това е качество на което може да се разчита.