Изберете страница

Спортни обувки ALEX

Марка

САЯ: естествена кожа
ПОДПЛАТА: естествена кожа, антиалергична
СТЕЛКА: естествена кожа
ХОДИЛО: термокаучук

Код: 11043 Категории: ,