Изберете страница

Сигнално софтшел яке NOBEL YELLOW

Марка

Светлоотразително софтщел яке с мембрана. Висока
видимост и светлоотразителни елементи.
МАТЕРИАЛ: 150D полиестер механично стречиран + TPU
мембрана + полар, 290 гр./м2

Код: 3347 Категории: ,