Изберете страница

Сигнална шапка ушанка NORTH HV YELLOW

Марка

Ватирана водоустойчива шапка тип ушанка. Бархетна подплата.
МАТЕРИЯ: 100% полиестер/PVC

Код: 4314 Категории: ,