Изберете страница

Рибарски полугащеризон PINTADO

Марка

Рибарски полугащеризон.
МАТЕРИАЛ: PVC
ПОДПЛАТА: НЕ
СТЕЛКА: НЕ
ХОДИЛО: PVC
БОМБЕ: НЕ
ПЛАСТИНА: НЕ

Код: 8479 Категории: ,