Изберете страница

Работни обувки TOLEDO BS ANKLE S1P

Марка

САЯ: естествена пигментирана кожа
ПОДПЛАТА: висока абсорбираща способност
СТЕЛКА: подвижна, антистатична
ХОДИЛО: PU/PU
БОМБЕ: метално, устойчиво на 200J
ПЛАСТИНА: метална

Код: 7773 Категории: ,