Изберете страница

Работни обувки KASTOR BLACK ANKLE S1 (EMERTON)

Марка

САЯ: естествен велур и текстил
ПОДПЛАТА: TNT висока абсорбираща способност
СТЕЛКА: подвижна, антистатична
ХОДИЛО: PU/PU
БОМБЕ: метално, устойчиво на 200J
ПЛАСТИНА: НЕ

Код: 10533 Категории: ,