Изберете страница

Работни обувки EMERTON PRO S1P

Марка

САЯ: велур и текстил
ПОДПЛАТА: дишаща, абсорбираща влагата
СТЕЛКА: анатомична, подвижна
ХОДИЛО: PU
БОМБЕ: метално устойчиво на 200J
ПЛАСТИНА: метална

Код: 1344 Категории: ,