Изберете страница

Работни обувки BUILDER S3

Марка

САЯ: водоотблъскваща кожа
ПОДПЛАТА: висока абсорбираща способност
СТЕЛКА: подвижна, антистатична
ХОДИЛО: PU/PU
БОМБЕ: метално, устойчиво на 200J
ПЛАСТИНА метална

Код: 8130 Категории: ,