Изберете страница

Гумени ботуши POLAR SPECIAL OB E CI SRC

Марка

САЯ: високи, топлоизолирани PVC ботуши
ПОДПЛАТА: топлозащитна, акрилна подплата
СТЕЛКА: полиестер
ХОДИЛО: PVC
БОМБЕ: НЕ
ПЛАСТИНА: НЕ

Код: 12870 Категории: ,