Изберете страница

Гумени ботуши HERCULES OB E SRC

Марка

САЯ: високи, PVC ботуши с нитрилна гума
ПОДПЛАТА: полиестерна подплата
ХОДИЛО: PVC с нитрилен каучук
БОМБЕ: НЕ
ПЛАСТИНА: НЕ

Код: 13076 Категории: ,