Изберете страница

Гумени ботуши FISH

Марка

Високи рибарски ботуши
МАТЕРИАЛ: PVC
ПОДПЛАТА: НЕ
СТЕЛКА: НЕ
ХОДИЛО: PVC
БОМБЕ: НЕ
ПЛАСТИНА: НЕ

Код: 8440 Категории: ,