Изберете страница

Гумени ботуши COLDMAX

Марка

САЯ: PVC и текстил. Зимен водонепромокаем ботуш. Приблизителна височина на ботуша 30 см.
ПОДПЛАТА: топла еко кожа
СТЕЛКА: топла еко кожа
ХОДИЛО: PVC
БОМБЕ: НЕ
ПЛАСТИНА: НЕ

Код: 8637 Категории: ,