Изберете страница

Гумени ботуши BOOTS WINTER

Марка

САЯ: високи, топлоизолирани PVC ботуши
ПОДПЛАТА: топлозащитна, акрилна подплата
СТЕЛКА: НЕ
ХОДИЛО: PVC
БОМБЕ: НЕ
ПЛАСТИНА: НЕ

Код: 8401 Категории: ,