Изберете страница

Дамско сабо LEON WHITE

Марка

САЯ: естествена кожа
ПОДПЛАТА: НЕ
СТЕЛКА: неподвижна, естествена кожа
ХОДИЛО: PU
БОМБЕ: НЕ
ПЛАСТИНА: НЕ

Код: 5397 Категории: ,